ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кримським ЗМІ дали 10 місяців на перереєстрацію і обіцяють у перехідній період зберегти всі медіа

02.04.2014, 14:16

Протягом 10 місяців кримські засоби масової інформації повинні бути перереєстровані в якості російських юридичних осіб. Про це сьогодні в Сімферополі повідомив керівник Федеральної служби з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій Олександр Жаров, інформує КІА.

За його словами, протягом 10 місяців перехідного періоду у відповідність з Федеральним конституційним законом діють українські ліцензії. “Десять місяців - це більше, ніж достатньо, щоб зареєструвати російську юридичну особу. З боку Роскомнадзора обіцяю, що процес реєстрації буде максимально швидкий і максимально комфортний”, - пояснив Жаров.

При цьому голова Ради міністрів РК Сергій Аксьонов запевнив, що для кримської преси буде м'який перехідний період. “Всі російські відомства, комітети і міністерства дають можливість кримчанам спокійно перейти на російське законодавство. Ніякого тиску не буде, постараємося створити всі умови, надати всі пакети документів”, - підкреслив прем'єр.

Планується, що в Криму буде створена робоча група для роз'яснювальної роботи зі ЗМІ в перехідний період. З травня пройдуть навчальні семінари.

Протягом перехідного періоду в Криму всі діючі засоби масової інформації будуть збережені. Про це сьогодні в Сімферополі повідомив міністр з інформації та масових комунікацій РК Дмитро Полонський, інформує КІА.

“Всі ЗМІ, що знаходяться на території Республіки Крим, які здійснюють тут свою діяльність, будуть збережені. У нас для цього є всі підстави, у тому числі правові, і наше завдання протягом 10 місяців забезпечити м'який, плавний, робочий перехід на систему роботи в рамках російського законодавства”, - пояснив міністр.

Він гарантував всім ЗМІ всіляку підтримку з боку міністерства.

Кримські ЗМІ протягом 10 місяців повинні бути перереєстровані в якості російських юридичних осіб.

Liked the article?
Help us be even more cool!