ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кремлівського пропагандиста Дмитра Кисельова госпіталізували з COVID-19

08.09.2021, 08:58
Фото – vestirama.ru
Фото – vestirama.ru

Кремлівський пропагандист, ведучий програми “Вести недели” на каналі “Росія 1” Дмитро Кисельов був госпіталізований з COVID-19, повідомляє “Медуза”.

“Була висока температура, за 38, мене госпіталізували, але лікування дало хороший результат, зараз температура вже нормальна – це позитивна відповідь на лікування”, – сказав Кисельов.

За інформацією Mash, Кисельова госпіталізували в стані середньої тяжкості. У нього розвинулася двостороння пневмонія, ступінь ураження легень оцінювався у 25–50%.

Як повідомляв ІМІ, 2 травня 2018 року Рада національної безпеки та оборони України запровадила санкції проти генерального директора міжнародного інформаційного агентства “Росія сьогодні” Дмитра Кисельова. 

Тоді Кисельову заблокували всі його активи на території України та заборонили користуватися та розпоряджатися ними, а також заборонили в'їжджати на територію України та скасували всі дозволи та візи.

Санкції діятимуть безстроково.

Санкції РНБО указом від 14 травня ввів тодішній президент Петро Порошенко.

Також Дмитро Кисельов перебуває в списку санкцій Євросоюзу і схарактеризований як одна з центральних осіб в урядовій пропаганді, яка підтримує агресію Росії в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!