ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кременчуцького письменника-журналіста з пакетом на голові знайшли в Горішніх Плавнях

26.05.2017, 11:59

У Горішніх Плавнях Полтавської області сьогодні о 2:30 ночі виявили чоловіка з пакетом на голові. Це був письменник, кременчуцький журналіст Ігор Моісеєнко. Про це повідомляє “Вісник Кременчука” з посиланням на СБУ.

Як повідомили в СБУ, чоловік стверджує, що його викрали з дому в Кременчуці і вивезли до сусіднього міста. Чоловік намагався втекти і зробив декілька пострілів із пістолета марки “Флобер”.

Потім отримав удар по голові. Невідомі зникли.

Наразі чоловік у лікарні Горішніх Плавнів, дає свідчення правоохоронцям.

Видання нагадує, що 12 травня цього року Ігор Моісеєнко повідомляв правоохоронцям про замінування своєї квартири. На місці знайшли предмет, схожий на саморобний вибуховий пристрій.

Як повідомляв ІМІ, у Кременчуці Полтавської області 11 травня письменник Ігор Моісеєнко виявив під дверима своєї квартири вибуховий пристрій. Коробку він виявив близько 14-ї години, з неї рибальська линва була прив'язана до ручки дверей.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за частиною 1 статті 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

Ігор Моісеєнко – лауреат першої літературно-мистецької премії Міноборони України імені Богдана Хмельницького, автор роману про афганську війну “Сектор обстрілу – АІСТи”. Також він написав книгу “Ідея гармонії” (Українська національна ідея).

Liked the article?
Help us be even more cool!