ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

35 % дітей в Україні використовують інтернет заради соцмереж – дослідження

18.11.2019, 14:25
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Після спілкування в мережі Інтернет 30 % дітей погоджувалися зустрітися з незнайомцями в реальному житті. Про це розповів уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба на брифінгу "Як захистити дитину від сексуального насильства", повідомляє Укрінформ.

“Дослідження показало, що 30 % дітей погоджувалися зустрітися з дорослою людиною, не тільки з дорослою, взагалі з людиною, яку ніколи в житті не бачили, офлайн після спілкування в інтернеті”, – зазначив він.

Крім того, Кулеба підкреслив, що 70 % дітей переконані, що знають інтернет краще і більше, ніж батьки, а 67 % бачили те, що їх засмучувало, – зображення або повідомлення.

Уповноважений Президента підкреслив, що загалом 35 % дітей використовують інтернет заради соціальних мереж, тобто, за його словами, кожна третя дитина досить “серйозно сидить в інтернеті”, у соціальних мережах.

“І дослідження показують, що майже 80 % дітей перебувають в інтернеті від години до шести годин, 30 % – від трьох до шести годин”, – додав він.

Кулеба поінформував, що дослідження проводилося спільно з Міжнародним союзом електрозв’язку, опитано понад 5 тисяч дітей і 5 з половиною тисяч батьків, а його повні результати незабаром буде опубліковано.

Liked the article?
Help us be even more cool!