ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ковальов радив журналістам 4 каналу не згадувати Медведчука - нардеп "Слуги народу"

24.06.2022, 12:23
Фото - фейсбук Олексія Ковальова
Фото - фейсбук Олексія Ковальова

Народний депутат Олексій Ковальов, який перейшов на сторону російських окупантів у Херсоні, не погоджував купівлю 4 каналу зі “Слугою народу”, а журналістам каналу радив не згадувати проросійського депутата Віктора Медведчука, підозрюваного у держзраді та воєнних злочинах. 

Про це в інтерв'ю каналу “Ісландія” розповів народний депутат від “Слуги народу” Олег Дунда, повідомляє “Детектор медіа”.

За інформацією нардепа, яка не є підтвердженою, Ковальова міг привести в політсилу соратник Медведчука Тарас Козак (також підозрюваний у держзраді).

“Із самого початку 4 канал, коли його Ковальов купляв, він не мав жодного відношення до “слуг народу”, до влади і так далі. Це було великим здивуванням для пресслужби, інформаційного департаменту, для них це було здивування велике, і вони не знали, як реагувати і чому це відбувається. Це не в їхній парадигмі існування було, тобто це ні з ким не погоджувалося.

І в подальшому, коли я вже розмовляв з журналістами 4 каналу, вони підтверджували інформацію, що Ковальов потроху починав просувати ту історію, що не потрібно Медведчука якось там підносити, але краще його не згадувати. Така історія була. Але з інформаційним департаментом, із пресслужбою жодного погодження не було, жодних вказівок про таку тісну співпрацю там не було”, – розповів Дунда.

На запитання, що буде далі з телеканалом, чи буде арешт та націоналізація, оскільки Ковальов підозрюваний у державній зраді, Дунда відповів, що, ймовірно, саме так і станеться.

“Поки він стоїть, обладнання є. [Так,] арешт, націоналізація, і далі це чи буде проданий цей телеканал, чи це обладнання буде надано у власність державним телеканалам, або "Раді", або Суспільному, подивимось. Там він не такий великий. Частоти, скоріш за все, заберуть – та будуть знову виставлені на продаж”, – сказав нардеп.

Нагадаємо, 22 червня керівник ГУР України Кирило Буданов повідомив, що в Херсонській області підірвали автомобіль власника 4 каналу, нардепа-колаборанта Олексія Ковальова. В якому стані він перебуває – наразі невідомо.

Liked the article?
Help us be even more cool!