ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Костусєв оточив себе хамами, які посилають журналістів

05.07.2012, 03:22

4 липня 2012 року в Одесі член Партії регіонів нецензурно висловився на адресу кореспондента видання «Взгляд из Одессы», повідомляє видання.

Чоловік, повідомляє видання, послав журналіста «в сраку».

Інцидент стався біля будівлі Одеської облдержадміністрації у ході акції протесту проти мовного законопроекту Колесніченко-Ківалова, який парламент ухвалив 3 липня.

“Регіонал” образив журналіста після того, як побачив, що його фотографують. Трохи раніше, він також погрожував громадському діячеві Сергію Гуцалюку.

“Поки ми не з'ясували, який чиновницький пост займає даний хам, проте факт, що він постійно «треться» біля Одеського міського голови Олексія Костусєва під час сесій міськради та засідань виконкому, можливо, також, що він є радником Костусєва”, - пише видання.

Один із правоохоронців повідомив виданню, що цього чоловіка звуть Сергій Миколайович Жильцов, і він є активістом Партії регіонів.

Також, пише видання, цей чоловік відомий тим, що намагався перекрити своїм автомобілем рух колони патріотів в День незалежності два роки тому по вул.Канатна, створюючи аварійну ситуацію. Крім того, він безпосередньо курирує «бригаду» Ніни Кочановської на мітингах Партії регіонів в Одесі. За деякими даними, він також має безпосереднє відношення до видання газети «Регіональний вісник».

Liked the article?
Help us be even more cool!