ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Костін призначив службове розслідування після виходу матеріалу УП про День прокуратури

Генеральний прокурор Андрій Костін доручив провести службове розслідування та вжити заходів після опублікованого відеосюжету журналіста "Української правди" Михайла Ткача "На "дні" прокуратури. Як столичні прокурори відзначали професійне свято".

Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора.

"У зв’язку з опублікованим у медіа відео генеральний прокурор доручив Генеральній інспекції Офісу генерального прокурора невідкладно провести службове розслідування, за результатами якого будуть вжиті відповідні заходи", – йдеться в повідомленні.

Перед цим журналісти  "Української правди" зафільмували нескінченну хвилю подарунків та пакетів у День працівників прокуратури біля Офісу генерального прокурора та столичної прокуратури.

Нардеп від забороненої ОПЗЖ Григорій Мамка, зокрема, пояснив УП, що брав участь в урочистих заходах від профільного комітету ВРУ.

На уточнювальне запитання стосовного того, що він як депутат вітав від комітету прокурорів, Мамка відповів: "Що таке вітали? Я приймав від комітету [участь] як заступник голови комітету в заходах щодо привітання до Дня прокуратури".

 

Liked the article?
Help us be even more cool!