ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кошкіна вибачилась перед Ландіком

05.07.2012, 02:45

Шеф-редактор Lb.ua Соня Кошкіна принесла вибачення народному депутату від Партії регіонів Володимиру Ландіку. Про це йдеться в її відкритому листі, опублікованому на сайті Lb.ua.

"Ми щиро шкодуємо про те, що в момент важких драматичних подій і переживань, які обрушилися на вас особисто, наш професійний інтерес взяв гору над людськими почуттями і етикою. Ви - батько і ви рятували свого сина", - зазначила вона.

"Дозвольте принести вам щирі вибачення від колективу редакції і мене особисто", - додала Кошкіна.

"Крім того, ми всі окремо дякуємо вам за гідну і чоловічу позицію, яку ви зайняли в ситуації останніх днів. Ваша поведінка вигідно відрізняється від боягузтва тих, хто, намагаючись прикритися вашою заявою восьмимісячної давності, мав намір звести з нами рахунки руками державної машини і силових структур", - йдеться у листі.

Також Кошкіна зазначила: "Нас чекає нелегка боротьба, тому що замовники цькування нашого порталу на цьому не заспокояться, але ми будемо продовжувати виконувати свій професійний обов'язок".

Крім того, Кошкіна наголошує, що її заяви про можливу апеляцію до європейської влади "були пов'язані абсолютно не з ситуацією між Володимиром Ландіком і сайтом lb.ua, а зі спробою тиску на незалежне ЗМІ за допомогою силових структур за сфальсифікованим приводом".

Також на сайті опубліковано відкритий лист Ландіка, в якому, зокрема, йдеться: "Дізнавшись про той злощасний інцидент в "Баккарі", ви, як поважаючий себе професіонал, повинні були насамперед перевірити факти, поцікавитися у знаючих людей, що там відбувалося насправді, в кінці-кінців, дізнатися точку зору іншої сторони".

"На жаль, в реальності нічого, з перерахованого, зроблено не було...Ви вважали за краще повірити на слово, сфабрикованій в одному відомому і вам і мені кабінеті, версії, незважаючи на те, що білі нитки, якими вона була шита, кричуще стирчали назовні", - зазначив регіонал.

"Що ж до неодноразово озвучених вами побоювань щодо якоїсь помсти з мого боку, то хочу вас заспокоїти. Я з жінками не воюю", - додав Ландік.

Нагадаємо, Ландіка обурила публікація в виданні Lb.ua від 18 листопада 2011 року, в якій розмістили фото, де він у сесійній залі парламенту веде СМС-листування про долю свого сина, який на той момент перебував під судом по звинуваченню в побитті дівчини.

Через 8 місяців після подачі Ландіком заяви прокуратура почала перевірку.

Соня Кошкіна заявила, що вважає заяву Ландіка лише приводом для розправи з виданням.

Українська правда

Liked the article?
Help us be even more cool!