ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кореспонденти російського RT випадково видали позиції РФ під Бахмутом

12.01.2023, 17:27
Фото – AP / DW
Фото – AP / DW

Кореспонденти російського пропагандистського каналу RT випадково видали позиції військових РФ під Бахмутом, повідомляє Радіо Свобода.

Відео звідти кореспонденти RT оприлюднили вдень 12 січня. Після чого локацію російських військових знайшли журналісти Донбас.Реалії. Так, редакція знайшла локацію в селищі Опитне на південний схід від Бахмута, куди на позиції російських військових прибули кореспонденти RT.

Позиції розташовані в одній зі зруйнованих багатоповерхівок. Звідти російські військові ведуть вогонь та розповідають про роботу українського снайпера. Видно та чути вогонь артилерії.

Раніше Донбас.Реалії знайшов ймовірну локацію російського полігону, де тренуються оператори БПЛА Shahed. Він розташований приблизно за 8 кілометрів на південний схід від Державного центру безпілотної авіації міноборони РФ у місті Коломна Московської області.

Бахмут залишається однією з найгарячіших точок бойових дій в Україні. Останнім часом російські війська зосередили наступ на місті Соледар у Бахмутському районі.

Liked the article?
Help us be even more cool!