ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кореспондент "України 24" захворів на COVID-19 за тиждень після вакцинації

18.03.2021, 12:11
Фото – ukraina24.segodnya.ua
Фото – ukraina24.segodnya.ua

Військовий кореспондент телеканалу “Україна 24” Олександр Махов, який 10 березня вакцинувався від коронавірусу, захворів на COVID-19, повідомляє “Сегодня”.

Журналіст вакцинувався препаратом CoviShield. Останніми днями він почувався знесиленим. Тест на коронавірусну інфекцію, який він зробив 17 березня, показав позитивний результат.

“Почуваюся не дуже добре. Весь час після щеплення стан такий, ніби от-от захворію. Температура 37. Протягом тижня скаче 37,6–36,6. Відчуття не дуже приємні”, – розповів кореспондент.

Махов зазначив, що поки це результати експрес-тесту на наявність вірусу в організмі, але лабораторно висновок щодо захворювання наразі не підтверджено – чекає на результат.

Воєнкор зазначає, що інфікуватися міг не обов'язково після щеплення. Припускає, що міг підхопити вірус у військовому шпиталі, де його вакцинували, адже туди привозять і хворих на COVID-19 військових. 

Водночас у Махова немає сумнівів, щодо того, чи робити друге щеплення.

“Точно робитиму (щеплення другою дозою вакцини). У мене немає сумнівів у тому, що робити щеплення треба, треба вакцинуватися. І я продовжую закликати до того, що вся країна має імунізуватися”, – сказав Олександр.

Liked the article?
Help us be even more cool!