ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Константинов обурився мовленням українського ТБ у Білогірському районі Криму

04.08.2016, 13:52

Глава підконтрольного Кремлю «парламенту Криму» Володимир Константинов стверджує, що в Білогірському районі півострова транслюють українські телеканали. У зв'язку з цим «кримський спікер» поскаржився на бездіяльність місцевих чиновників, повідомляє Радіо Свобода.

 «Окремо стоять питання надання якісного зв'язку і трансляції російських телеканалів: як виявилося, поганий сигнал мобільного зв'язку і з незрозумілих причин йде мовлення виключно українського ТБ. Обов'язково розберуся з цими питаннями. Чому місцеве керівництво залишалося байдужим досі – для мене питання», – написав Константинов у Фейсбуці.

Напередодні керівник Російської телевізійної і радіомовної мережі (РТРС) Андрій Романченко заявив, що до кінця 2018 року в Криму транслюватимуть 20 російських телеканалів.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію та анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Liked the article?
Help us be even more cool!