ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Конкурс "Честь професії" запустив подкаст, героями якого є медійники

Конкурс “Честь професії” запустив подкаст – інтерв'ю з медійниками, йдеться на Facebook-сторінці конкурсу.

Героями подкасту будуть воєнні кореспонденти, репортери, пресофіцери, регіональні журналісти, ведучі національних медіа.

У кожному випуску ведучий, журналіст та фотокореспондент Стас Козлюк говоритиме з українськими журналістами про професію, війну, стандарти, ментальне здоров’я.

Гість першого епізоду – речник оперативного угруповання військ “Таврія”, головний редактор видання “Новинарня” Дмитро Лиховій.

З ним Стас Козлюк поговорив про службу, про принципи роботи “Новинарні”, про те, чи працюють журналістські стандарти під час війни, про роль медіа у загальній мобілізації.

“Подкаст “Честь Професії” – дуже важливий для нас проєкт, який наша команда задумала і розробляла з великою любов’ю та захопленням українськими журналістами та журналістками”, – зазначили організатори конкурсу. 

Нагадаємо, у 2024 році дві представниці ІМІ ввійшли до складу журі та відбіркової комісії. Директорка ІМІ Оксана Романюк увійшла до складу журі конкурсу в номінації “Найкраще висвітлення резонансної події (новина)”. 

Редакторка регіональної мережі ІМІ Наталія Виговська ввійшла до складу відбіркової комісії конкурсу в номінації “Найкраща аналітика”.

Організатор конкурсу – Національна асоціація медіа.

Liked the article?
Help us be even more cool!