ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Комунікаційна платформа Трампа пропрацювала місяць

03.06.2021, 12:49

Комунікаційну платформу колишнього президента США Дональда Трампа, яку він відкрив місяць тому, заблокували. Про це повідомляє ZMINA з посиланням на BBC.

Сайт під назвою From the Desk of Donald J. Trump політик запустив 4 травня. Платформа мала стати “місцем для вільної та безпечної розмови” й дати можливість Тампу спілкуватися з аудиторію, яку він втратив після блокувань своїх акаунтів у фейсбуці, твіттері та ютубі. На платформі постійно оновлювався канал з повідомленнями Трампа, а тому відвідувачі могли лайкнути їх або поділитися ними в соцмережах.

Наразі посилання на вебсайт скеровує відвідувачів на сторінку, де їх спонукають підписатися на повідомлення від колишнього президента США. За словами старшого помічника Трампа Джейсона Міллера, сайт From the Desk of Donald J. Trump був лише допоміжним засобом “до ширших зусиль”, над якими працює команда Трампа.

Нагадаємо, що 8 січня 2021 року компанія Twitter заявила про те, що назавжди заблокувала обліковий запис експрезидента “через ризик подальшого підбурювання до насильства”. Це сталося після штурму будівлі Конгресу США 6 січня та сутичками між прихильниками Трампа і правоохоронцями. Тоді протестувальники прорвалися до будівлі конгресу і на кілька годин перервали засідання, що мало підтвердити перемогу на виборах нинішнього очільника країни Джо Байдена.

Офіційний акаунт президента США @POTUS соцмережа Twitter передала Байдену в день інавгурації, 20 січня 2021 року.

Instagram та Facebook також заблокували сторінки Трампа, за словами Марка Цукерберга, “на невизначений термін”.

Відеохостинг YouTube заморозив акаунт Трампа 12 січня 2021 року, а також видалив частину нового контенту через “ймовірність насильства, що зберігається”.

Liked the article?
Help us be even more cool!