ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Комунальна чернігівська газета “Наш Край” заявляє, що її засновник хоче призначити керівником газети сторонню людину

17.06.2012, 22:46

Колектив комунального підприємства "Редакція чернігівської районної газети "Наш Край" здивований, "несправедливим і непослідовним наміром" засновника підприємства призначити на посаду керівника газети сторонню людину, яка не має жодних переваг перед нинішнім виконувачем обов'язків редактора Любові Потапенко. Про це йдеться у заяві колективу газети, повідомляє “Чернігівський монітор”.


Тому колектив газети просить внести на сесію районної ради саме кандидатуру Любові Потапенко на посаду редактора КП "Наш край" і попереджає, що "якщо засновник не дослухається до нашої думки, залишаємо за собою право відстоювати свою позицію всіма законними способами, у тому числі й у судових засіданнях".


У заяві підкреслюється, що “ця стороння людина ні журналістської освіти (за освітою вчитель математики), ні досвіду роботи на керівних посадах, не володіє державною мовою в обсязі, який вимагає посада редактора друкованого засобу масової інформації”.

Проте колектив відстоює Потапенко: “За час роботи в газеті (понад три роки) Любов Потапенко зарекомендувала себе як професіонал, порядна, виважена, толерантна людина, яка ставить інтереси підприємства і колективу понад особисті. До того ж, на ниві саме газетної журналістики вона працює понад чверть віку, 20 років є членом Національної спілки журналістів України (НСЖУ), має досвід керівництва і створення газет (у тому числі обласних), двічі визнавалася колегами-журналістами журналістом року, вигравала у міжнародних фондах і реалізовувала проекти, спрямовані на розвиток регіональних ЗМІ, досконало знає мову - має філологічну освіту”.

Liked the article?
Help us be even more cool!