ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Компанія Zoom попросила співробітників повертатися в офіс

Фото - itechua.com
Фото - itechua.com

Компанія Zoom попросила своїх співробітників повернутися в офіс вперше з початку пандемії коронавірусу. Про це повідомляє New York Post з посиланням на Business Insider.

Zoom, який не полишив провідних позицій на тлі пост-пандемійного тренду дистанційної роботи, повідомив, що всі працівники в радіусі 50 миль від офісу компанії мають приходити туди щонайменше двічі на тиждень. 

“Ми віримо, що систематизований гібридний підхід є найдоцільнішим для Zoom. Як компанії нам легше користатися з наших власних технологій, запроваджувати подальші інновації й підтримувати наших клієнтів по всьому світу”, – сказав речник компанії.

У 2020 році, коли мільйони людей потребували шляху комунікувати з колегами, але не могли полишити свої домівки, акції Zoom зросли в шість разів, пише видання. Компанія, заснована в Сан-Хозе, швидко стала найпоширенішим сервісом для відеоконференцій.

Втім, наприкінці 2021 року акції Zoom різко впали; з того часу ринкова вартість компанії зменшилася щонайменше на $100 мільярдів.

Цьогоріч розвиток компанії знову загальмував, адже люди по всій країні повернулися на свої робочі місця й перестали залежати від відеозв’язку, пише видання. 

У січні 2022 року Zoom звітував, що лише 2% співробітників компанії працює в офісі.

Компанія має два офіси в США: у Сан-Хозе (Каліфорнія) та Денвері (Колорадо), а також низку міжнародних представництв, йдеться на сайті Zoom. За даними Fortune, особовий склад компанії складає понад 8,400 людей по всьому світу.

Liked the article?
Help us be even more cool!