ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Компанія Трампа заявила про залучення $1 млрд на створення нової соцмережі

06.12.2021, 11:13
Фото – REUTERS
Фото – REUTERS

Компанія експрезидента США Дональда Трампа Trump Media&Technology Group (TMTG) оголосила, що залучила понад мільярд доларів “від інституційних інвесторів” на створення соціальної мережі Truth Social.

Про це йдеться в пресрелізі компанії, повідомляє Радіо Свобода.

“Мільярд доларів – це важливий сигнал для цифрових гігантів, що цензурі та політичній дискримінації має бути покладено край. Америка готова до Truth Social – платформи, яка не дискримінуватиме на ґрунті політичної ідеології”, – заявив колишній президент США Дональд Трамп.

Нова соцмережа, яка отримала назву Truth Social, за словами представників Трампа, протистоятиме “консорціуму ліберальних медіа” та великим технологічним компаніям.

Як повідомляв ІМІ, 20 жовтня 2021 року колишній президент США Дональд Трамп анонсував запуск власної мережі соціальних медіа під назвою “TRUTH Social” у першому кварталі 2022 року. Проте майбутню соцмережу було зламано вже за кілька годин після анонсу її запуску.

У березні 2021 року стало відомо, що експрезидент США Дональд Трамп, чиї акаунти були заблоковано у Twitter і Facebook, планує запустити свою власну соціальну платформу.

Раніше Twitter та Facebook заблокували акаунт виборчого штабу Дональда Трампа @TeamTrump. 

Платформа YouTube збиралася розблоковувати акаунт Трампа. Акаунт Трампу заблокували після штурму Капітолія 6 січня 2021 року через заклики в соціальних мережах до насильства.

Liked the article?
Help us be even more cool!