ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Комітет з протидії корупції проголосував за те, щоб керівники ЗМІ звітували про свої доходи

22.03.2017, 20:36

Комітет Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції рекомендував парламенту прийняти поправку до закону України про запобігання і протидію корупції, яка зобов'яже керівників та засновників ЗМІ подавати електронні декларації. Автором поправки є народна депутатка від “Народного фронту” Тетяна Чорновол. За таке рішення депутати проголосували 22 березня, повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на “Українську правду”.

Мова йде про законопроект №6172, внесений Президентом України 10 березня і прийнятий за основу 14 березня зі скороченням строку підготовки до другого читання. 22 березня Комітет з питань запобігання та протидії корупції розглядав таблицю поправок до другого читання.

Як пише видання, під час засідання комітету між депутатами постійно виникали непорозуміння, адже депутати самі не розуміли, за що голосували.

Так, після голосування поправки щодо декларацій працівників ЗМІ депутат з фракції БПП Андрій Немировський зазначив: “Я хочу внести зауваження, щоб цю поправку ми проголосували до моменту про засоби масової інформації”.

Натомість голова комітету Єгор Соболєв зазначив: “Та ви самі проголосували за засоби масової інформації і ваш голос став вирішальним”.

Фото - Роман Кравець, УП

Liked the article?
Help us be even more cool!