ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Коментатор матчу збірної України освідчився журналістці в прямому ефірі

Марина Машкіна вдягнула обручку в прямому ефірі. Фото – MEGOGO
Марина Машкіна вдягнула обручку в прямому ефірі. Фото – MEGOGO

Коментатор футбольного матчу Україна – Ісландія Вадим Шевякін 26 березня перед початком гри освідчився в прямому ефірі своїй дівчині, кореспондентці MEGOGO Марині Машкіній, повідомляє “Трибуна”.

Журналістка в той час працювала на “Тарчинський Арена” у Вроцлаві (Польща). Після її ввімкнення Марині з-поза кадру передали пакунок.

Ведучий студії Володимир Кобельков попросив його розпакувати в прямому ефірі – у пакунку містилась обручка. 

У цей час в ефір вивели й коментатора Вадима Шевякіна, який спочатку пояснив, що відбувається: “Відійдемо від головної теми вечора. Багато хто, мабуть, не знає, що ми пара, і я це уточню, щоб не було непорозумінь”.

А далі зробив пропозицію: “Кохана, ти мені кажеш, що я не романтичний, не роблю якихось вчинків. Тож вирішив виправлятися гучно так, на всю країну, десь навіть скориставшись службовим становищем. 

Не буду багатослівним, можу лише прихилити коліно і сказати по-простому. Марино Ігорівно Машкіна, я тебе кохаю, я не хочу навіть уявляти, як воно – жити без тебе. Тож, сподіваюся, ти погодишся на цей тривалий шлях разом зі мною. Кохана, виходь за мене, будь ласка”.

Марина Машкіна сказала: “Так, я згодна” – і вдягнула обручку в прямому ефірі.

Liked the article?
Help us be even more cool!