ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Команда Зеленського працює над законопроектом про незалежність ЗМІ

18.04.2019, 11:17
Фото – скріншот з відео РБК-Україна

Команда кандидата в Президенти України Володимира Зеленського працює над законопроектом, щоб засоби масової інформації були незалежними економічно та комерційно. Про це він розповів в інтерв’ю журналістам “РБК-Україна”, яке опублікували 18 квітня, повідомляє “Детектор медіа”.

“Засоби масової інформації повинні бути максимально вільними. Єдине, я б дуже мріяв, щоб преса була незалежною економічно, комерційно. Щоб її не можна було проплачувати – статті, видання, програмки на телебаченні. Ми думаємо про це. Думаємо з хлопцями над законопроектом, щоб телебачення було вільне. Щоб вони знаходили не тільки гроші з ринку. Поки ринок у нас слабкий, немає рекламного ринку”, – сказав Зеленський.

Він додав, що хоче шукати західні інвестиції для фінансування свободи слова.

На запитання, чи спілкується Володимир Зеленський з олігархом та власником телеканалу “1+1”, він відповів, що спілкується лише щодо бізнесу.

“Дзвінки, месенджери використовую. Спілкуємося по бізнесу. Ну слухайте, ну у нас серйозна компанія “Квартал 95”. У нас багато суперечок з цього приводу. Річ у тім, що ми намагалися налагодити стосунки, спілкування менеджерів. У нас не дуже вийшло. Дійсно, були там питання. Затримки з фінансуванням і так далі. І ці функції перекладено на мене і мого основного партнера Сергія Шефіра. Або він, або я – ми спілкуємося”, – розповів Зеленський.

Liked the article?
Help us be even more cool!