ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Команда Громадського радіо написала листа слухачці, яка вразила своєю історією

08.08.2017, 11:19

Команда Громадського радіо написала листа подяки слухачці, яка вразила своєю історією. Вчителька на пенсії кожен місяць перераховує невеличкі гроші на розвиток радіо, а із неї сміються, мовляв, невідомо куди передає, повідомляється на сайті мовника.

На Громадське радіо зателефонувала слухачка, вчителька на пенсії Марія Мирошниченко, яка живе в селі Петропавлівка Станично-Луганського району.

Вона розповіла, що кожен день слухає Громадське радіо та кожен місяць перераховує невеличкі гроші на розвиток радіо, а в місцевому банку із неї сміються, мовляв, невідомо куди передаєте. Однак, жінка вірить в те, що чує на хвилях Громадського радіо.

За словами слухачки, Громадське радіо для неї -  це основне і єдине джерело інформації, а тому вона передала привіт і подякувала усій команді мовника. Пенсіонерка також агітує слухати Громадське радіо своїх сусідів та знайомих.

Як зазначає редакція, їх настільки вразила історія пані Марії, що вони написали звичайного паперового листа, де кожен і кожна з редакції власною рукою написали кілька теплих слів для пенсіонерки.

Разом із сувенірами від Громадського радіо, редакція відправили листа в село Петропалівку на Луганщині.

Колектив зазначає, що для них важлива кожна перерахована гривня, але що більш важливо - довіра.

“Маріє Сергіївно, дякую Вам, бо саме для таких людей, як Ви працює Громадське радіо. Ваша підтримка допомагає долати перешкоди, а часом невпевненість у власних силах”, - написав співзасновник Громадського радіо Андрій Куликов.

“Ми цінуємо, що такі слухачі та слухачки, як Ви, підтримують нас! Дякуємо Вам за допомогу. Будемо старатися, щоби наші програми були якісними і надалі”, - відмітив головний редактор Кирило Лукеренко.

“Ваша підтримка дозволя мені вірити, що якісна журналістика потрібна цій країні. Дякую! Це дуже зворушливо”, - написала журналістка Ірина Ромалійська.

Liked the article?
Help us be even more cool!