ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Команда Bihus.info просить про підтримку

05.10.2018, 14:00
Фото - YouTube

Проект журналістських розслідувань Bihus.info потребує фінансової підтримки. Відповідна інформація розміщена на сайті проекту.

“Ми – незалежна громадська організація. І будемо надзвичайно вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість зробити ще більше”, – йдеться в повідомленні.

Керівник проекту Денис Бігус повідомив “Детектору медіа”, що загалом проект має фінансування, але “його стало менше”. За словами журналіста, йдеться не про конкретну суму, гроші необхідні на поточні витрати.

“Це не цільовий донат на щось, а загальний. Скільки буде, стільки буде. Видатків вистачає. От студію, зокрема, доробити треба, з технікою місцями драма... Ну і, скажімо так, це точно не бюджет розвитку. Донат – це можливість робити більше, якісніше та відчути підтримку. Це теж дуже важливий аспект. Проект житиме”, – сказав він.

За словами Бігуса, команда переробила частину офісу під студію для того, щоб робити проекти на YouTubе.

Нагадаємо, Bihus.Info – це група антикорупційних та інформаційних проектів, створених громадськими організаціями “ТОМ 14” та “Канцелярська сотня”.

Серед проектів Bihus.Info – програма журналістських розслідувань “Наші гроші з Денисом Бігусом”, проект “Декларації” (база декларацій чиновників), проект “Тисни” (юридичний супровід після журналістських розслідувань), благодійна онлайн-платформа “Котики”.

Проект реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!