ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Коломойський сказав, що використовуватиме "1+1" як батіг

10.05.2019, 13:26
Фото - dw.com

Олігарх, кінцевий бенефіціарний власник телеканалу “1+1” Ігор Коломойський заявив, що використовуватиме телеканал “1+1” як батіг для того, щоб стимулювати нову владу йти до змін. Про це він сказав в інтерв’ю РБК-Україна, повідомляє “Детектор медіа”.

Коломойський, відповідаючи на запитання журналіста “Вам би хотілося змін?”, зазначив: “Я хочу змін. І не просто хочу. Більше того, я буду займати активну життєву позицію і змушувати їх робити ці зміни. Але у мене є хороший інструмент – це “1+1”. І ми будемо їх примушувати. Просто про Порошенка все одно тільки недоліки залишалося показувати, а цих потрібно примушувати працювати. Це буде батіг”.

А от “пряником” для новообраного президента він вважає “світле майбутнє і входження в історію”. Про Володимира Зеленського він говорив як про людину, якій потрібна “велика слава”.

“Дивіться: людині, що пізнала славу, гроші не потрібні і навіть не влада потрібна, потрібна слава”, – сказав він.

Як нагадує видання, у своєму попередньому інтерв’ю Bihus.info Ігор Коломойський казав, що Петро Порошенко програв президентські вибори 2019 року через те, що його електорат дивиться “1+1”.

Liked the article?
Help us be even more cool!