ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Колишній головред РБК очолить російський телеканал Дождь

29.06.2016, 13:24

Колишній керівник об'єднаної редакції РБК Роман Баданін з 25 липня буде призначений головним редактором російського телеканалу Дождь. Про призначення Баданіна було оголошено 29 червня на зустрічі колективу телеканалу з генеральним директором Наталією Синдєєвою, повідомляється на сайті каналу.

“Я радий шансу попрацювати в новій для себе телевізійній сфері. Розраховую, що разом з колективом і, спираючись на багатий досвід телеканалу, ми зможемо посилити контентний зміст мовлення, додати нові журналістські жанри і формати”, - розповів Баданін.

Нагадаємо, у грудні 2015 року посаду головного редактора Дождя залишив Михайло Зигарь. Він займав цей пост з осені 2010 року. Зигарь пояснив своє рішення бажанням сконцентруватися на власних проектах.

У липні 2016 року телеканал залишить директорка інформаційної служби, яка веде авторські програми і новини Марія Макєєва. Вона пояснила своє рішення давнім бажанням перейти на нові проекти.

Роман Баданін раніше керував об'єднаною редакцією РБК. Про його звільнення стало відомо в травні 2016 року. Тоді з РБК були звільнені також шеф-редакторка холдингу Єлизавета Осетинська і головний редактор газети РБК Максим Солюс.

Керівництво РБК пояснило перестановки різними поглядами на розвиток холдингу між його топ-менеджментом і керівниками медійних підрозділів. Єлизавета Осетинська пов’язує звільнення з висвітленням РБК “панамського досьє”, в рамках якого була розкрита мережа офшорів по всьому світу.

Фото - Геннадій Гуляєв/Коммерсант

Liked the article?
Help us be even more cool!