ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Колишній депутат постане перед судом за напад на журналістів

02.11.2015, 09:43

Екс-депутату Ужгородської міської ради, підприємцю Павлу Маєрчику слідчим СУ УМВС в Закарпатській області оголошено підозру у перешкоджанні професійній діяльності журналістів.

Як писав "Про Захід", 8-го вересня близько 10 год. вечора, журналісти ТРК Мукачево "М-Студіо", виконували редакційне завдання пов'язане із подіями біля магазину "Корзо" в Ужгороді. Згодом до них підійшов чоловік, який вдарив по камері оператора, що здійснював відеозапис та, відтак, пошкодив її.

За фактом перешкоджання слідчий відділ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області розпочав досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 171 КК України (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів).

А вже в понеділок, 2-го листопада, Ужгородський міськрайонний суд обере екс-депутату міру запобіжного заходу. Стаття 171. Ч.1 Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів передбачає за умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналістів штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

"Про Захід"

Liked the article?
Help us be even more cool!