ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Колишній депутат погрожував журналісту ZIKу (Оновлено)

16.01.2012, 05:55
Колишній депутат Новороздільської міської ради Ігор Мацкула погрожував та облив пивом кореспондента ZIKу. Інцидент  трапився 30 грудня, коли журналісти проекту «ПРАВОкація» проводили розслідування про незаконну підприємницьку діяльність колишніх депутатів міської ради Нового роздолу.
«Ми робили сюжет про те, як група колишніх депутатів  незаконно відкрили нічний клуб,  організували автостоянку, продають алкогольні напої без необхідних на це документів.Тому викликали міліцію по факту, що клуб працює без дозволів. Коли наш журналіст намагався в присутності міліціонерів взяти коментар у власника  нічного клубу, той облив його пивом.Правоохоронці навіть ніяк не відреагували на зухвалу поведінку власника», - сказала в коментарі ведуча та журналіст «ПРАВОкації» Галина Роспопа.
За словами Роспопи, журналісти вже написали заяву в міліцію по факту нападу, по факту бездіяльності правоохоронців  і по факту незаконної діяльності колишніх депутатів.
«В міліції Нового Роздолу  пообіцяли розглянути нашу заяву протягом 10 -ти днів. Також заява написана і в Миколаївську прокуратуру» - сказала вона.
Як повідомила в коментарі ІМІ ведуча програми, депутати погрожували журналістам і також написали заяви в міліцію про те, що вони нібито незаконно проникли в приміщення і вкрали апаратуру на 150 тисяч гривень.
 
Власник нічного клубу Ярослав Путас відмовився коментувати ІМІ інцидент з журналістом і всі питання порекомендував писати в інформаційному запиті до місцевої міліції.
 
 
ІМІ

 
Liked the article?
Help us be even more cool!