ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Колектив Калуського ТБ просить прокуратуру розібратися, чому їм не платять зарплату

01.03.2013, 02:41

Колектив КП «ДС «Калуське міське телебачення» звернувся до прокурора Калуша та начальника Територіальної Державної інспекції з питань праці в Івано-Франківській області з проханням провести перевірку порушення трудових прав колективу. Про це йдеться у зверненні колективу, повідомляє  “Фirtka”.

Зокрема, телевізійники вказують, що упродовж тривалого часу колектив не отримує заробітної плати. А при нарахуванні зарплати за січень 2013 року директор КП «ДС «Калуське міське телебачення» Віталій Крохта позбавив багатьох із них надбавки за інтенсивність праці, ввівши систему балів, йдеться у зверненні.

«Таким чином, відбулося зменшення зарплати, що є порушенням наших трудових прав», - зазначають автори звернення.

Звернення підписали 7 працівників міського телебачення. Люди мають намір судитися із директором комунального підприємства.

Як пише “Фіртка”, директор ДС “Калуське міське телебачення” Віталій Крохта впродовж 2008 року мав затяжний конфлікт із міським головою Калуша Ігорем Насаликом. Тоді колектив телебачення впродовж року не отримував заробітної платні, підтримуючи керівника. Нині Віталій Крохта - депутат Калуської міської ради провладної фракції.

Віталій Крохта у коментарі «Телекритиці» зазначив, що минулого року  комунальному каналу скоротили 170 тис.грн дотації, що й призвело до невиплати зарплати: «14 березня відбудеться сесія міської ради, на яку винесено питання про виділення додаткових дотацій на погашення заборгованості у розмірі 170 тисяч гривень». За його словами, заробітна плата була не виплачена за вересень, жовтень та грудень 2012 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!