ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Колектив Insider попрощався з читачами

01.02.2016, 11:57

Колектив інтернет-видання Insider попрощався зі своїми читачами, закривши 1 лютого проект.

“Дорогий читач, от і підійшов наш час прощатися. Ми стартували в дуже складний, але цікавий час - ми пережили з вами Майдан, захоплення Криму і АТО. Ми починали зі статей, як Сім'я Януковича перетворювала країну у свою власність, а продовжили тим, як близьке оточення президента воює з олігархами, а президент Порошенко і прем'єр Яценюк ділять між собою контроль над економічними потоками”, - зазначає колектив.

При цьому додає, що цікавився не лише політикою та економікою, а й “стежив, як розвивалися міські ініціативи та фестивалі, як українці всупереч кризі не бояться створювати свою справу”.

“Ми написали для вас 98 з половиною тисяч новин і матеріалів. Щоб їх написати, хтось не побоявся стояти 20 лютого на Майдані, бігти від погоні в Криму, а Артем Чапай потрапив "на яму" на Сході України. Наш фотограф Віктор Гурняк зняв сотні фото найгарячіших точок, і загинув, пішовши на фронт добровольцем. Нам точно буде, що згадати, коли ми зберемося 10, 20 і навіть 40 років потому. І вам, сподіваємося, було з нами цікаво! До зустрічі!”, - попрощався колектив.

При цьому на сайті залишаються тексти, які колектив вважає знаковими.

Як повідомляв ІМІ, раніше головний редактор видання Сергій Щербина повідомив, що з 1 лютого припинить свою роботу інтернет-видання Insider. Проект проіснував 2,5 роки.

Згідно з даними в держреєстрі, ТОВ "Всеукраїнська медіа група" (сайт theinsider.ua) було створено в липні 2013 року, першим власником виступав С.Щербина.

У жовтні 2014 року Олексій Тамразов, який з 2010 року по березень 2014 року обіймав посаду першого заступника голови правління державного ПАТ "Укргазвидобування", повідомив, що став єдиним власником ТОВ. За його словами, до цього він тільки фінансово допомагав виданню без будь-яких зобов'язань.

Статутний капітал "Всеукраїнської медіа групи" становить 3 млн грн, чистий дохід за 2014 рік - 80,3 тис. грн, чистий збиток - 1,32 млн грн. Дані за 2015 рік поки відсутні.

Liked the article?
Help us be even more cool!