ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Колаборантка з Мелітополя заявила про початок мовлення в місті російських телеканалів

13.03.2022, 22:06
Фото – скриншот з відео Збройних сил України
Фото – скриншот з відео Збройних сил України

Депутатка від “Опозиційного блоку” Галина Данильченко, яку російсько-окупаційні війська “призначили” керувати Мелітополем у Запорізькій області, заявила про початок мовлення в місті російських пропагандистських телеканалів.

Про це вона повідомила у відеозверненні, яке поширила низка Telegram-каналів, пише Громадське.

“Сьогодні ми відчуваємо гострий дефіцит отримання правдивої інформації. Тому відсьогодні на території Мелітополя та Мелітопольського району починається цифрове мовлення російських телеканалів. Переналаштовуйте свої телеприймачі”, – сказала вона.

Напередодні міського голову Мелітополя Івана Федорова, викрали російсько-окупаційні війська через відмову від співпраці. Його затримали в міському кризовому центрі, де той займався питаннями життєзабезпечення Мелітополя. Федорову одягли пластиковий мішок на голову та вивели з будівлі.

Замість Федорова окупанти призначили так званою виконувачкою обов'язків міської голови Галину Данильченко – депутатку від “Опозиційного блоку”. Вона закликала місцевих “підлаштуватися під нову дійсність”, а також “не дестабілізувати обстановку й не брати участі в екстремістській діяльності” – так вона називала акції протесту місцевих мешканців, що виходили з українськими прапорами проти окупантів.

Як повідомляв ІМІ, 9 березня голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух повідомив, що в Бердянську російські окупанти під дулами автоматів змушують місцевих журналістів транслювати російську пропаганду.

Liked the article?
Help us be even more cool!