ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Книжковий Арсенал" відбудеться з 30 травня по 2 червня

Із 30 травня по 2 червня відбудеться міжнародний фестиваль “Книжковий Арсенал”, який складатиметься з програмної частини та книжкового ярмарку на першому поверсі Старого арсеналу, повідомляється на сайті події. 

Оператори продажу книжок запрошують як окремі видавництва, так і книгарні, які представлятимуть книжки в секціях “Арткнига”, “Художня книга”, “Нон-фікшн”, “Література для дітей і підлітків”, “Мальописи”.

"Книжковий Арсенал". Фото – book.artarsenal.in.ua

У фокусі фестивалю будуть книги про війну, видані після 2014 року, видання, створені ветеранами та учасниками війни, членами їхніх родин. Крім ярмарку на стендах видавців вони будуть окремо представлені в просторі “Вітрина новинок”.

У програмі цьогорічного “Книжкового Арсеналу” – події в межах фокус-теми фестивалю, літературної програми, програми для дітей та підлітків, спеціальної програми від українського PEN, професійні події для видавців. 

Зі спеціальною програмою “Книжковий Арсенал” прийматиме Літературний фестиваль-гість “П’ятий Харків”. Це буде програма в співпраці та за кураторства Харківського Літературного Музею. 

Лекції, дискусії, перформанси та поетичні читання пройдуть на п’яти сценах фестивалю. Важливим голосом під час “Книжкового Арсеналу” також стануть виставкові мистецькі проєкти від сучасних митців.

Приймання заявок на участь у ярмарку триватиме до 29 лютого. Заповнити заяву для участі у секціях “Видавці” та “Книгарні”. Докладніше про умови участі можна прочитати тут. Результати добору всім аплікантам будуть надіслані до 22 березня 2024 року на вказані в заявках електронні скриньки.

Нагадаємо, “Книжковий Арсенал” є міжнародною подією, що організована Мистецьким арсеналом. Фестиваль відбувається з 2011 року і став однією з найвпливовіших літературно-мистецьких подій Східної Європи.

Liked the article?
Help us be even more cool!