ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

КНМП вимагає розслідування замаху на вбивство донецького журналіста

01.08.2011, 02:58

Київська незалежна медіа-профспілка вимагає негайного розслідування справи із замахом на вбивство донецького журналіста Олексія Мацуки. Вчора, 31 липня, невідомі бандити підпалили двері його квартири і заклали їх мішками. Олексія на той час не було вдома, тому він не постраждав.

 
Олексій відомий тим, що зняв і виклав в Інтернет надзвичайно дороге авто колишнього донецького губернатора, а нині міністра ЖКГ Анатолія Близнюка після того, як він закликав мешканців Донеччини зібрати кошти на ремонт доріг області. Журналіст висвітлював інші, незручні для багатьох можновладців теми. Про це ІМІ повідомляє прес-служба КНМП.
 
 
"Замах на життя журналіста став наслідком дивної позиції влади, яка вдає, що в державі не існує проблем зі свободою слова. Президент Віктор Янукович пропонує надавати конкретні приклади порушень прав журналістів. Якщо ж йому такі докази надають, то він, як правило на них не реагує.Жоден з порушників прав журналістів не був покараний. А колишній народний депутат Олег Калашников, який застосував силу по відношенню до групи телеканалу СТБ, перебуває в лавах Партії регіонів і організовує її мітингову діяльність.Якщо така політика не зміниться, то свавілля проти журналістів триватиме і далі. Відповідальність за це ляже на владу. В першу чергу на президента країни Віктора Януковича" - сказав голова КНМП
Юрій Луканов.


 

Liked the article?
Help us be even more cool!