ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

КМДА заявила про захоплення телеканалу "Київ"

23.01.2014, 09:41

Київська міська державна адміністрація заявляє про напад на приміщення телекомпанії «Київ», повідомляється на сайті КМДА.

“22 січня 2014 року близько 19:00 невідомі особи захопили приміщення на вулиці Хрещатик, 5-В, в якому розташоване комунальне підприємство Київської міської державної адміністрації "Телеканал "Київ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили співробітники телекомпанії, які на той момент знаходились у приміщенні, близько 20 осіб проникли до студійного комплексу телеканалу та почали руйнувати технічне оснащення.

За словами директора програмної служби телеканалу Олександра Шулькевича, з приміщень були вилучені меблі та технічне обладнання, які, відповідно до свідчень очевидців, невідомі винесли для будівництва барикад.

В.о. голови КМДА Анатолій Голубченко звернувся до правоохоронних органів з проханням вжити всіх можливих заходів реагування відповідно до чинного законодавства.

Директор телеканалу Світлана Криворучко у коментарі «Телекритиці» сказала, що наразі на каналі немає жодного співробітника, «Київ» мовить з резервного обладнання дистанційно.

“Яке саме майно пошкоджено, я сказати не можу, за словами охоронця, захоплено одне крило нашої будівлі, де знаходиться одна зі студій, комерційна служба, операторська, кімнати художника і водїв. Мітингувальники нібито винесли двері і зварювальний апарат. Мої колеги дзвонять і кажуть, що хочуть їхати захищати телекомпанію. Але я прошу їх утриматися від таких дій”, - сказала вона.

Liked the article?
Help us be even more cool!