ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

КМДА "перенаправила" паркан навколо Ради до структури, яка вже від нього відхрещувалась

11.04.2012, 05:48
Власником паркану навколо Верховної Ради є комунальне підприємство Печерської районної адміністрації міста Києва. Про це йдеться у відповіді заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань ЖКГ Олександра Мазурчака на інформаційний запит депутата від НУНС Володимира Ар’єва, повідомляє “Українська правда”.

"Паркан – це декоративна огорожа Маріїнського парку, балансоутримувачем якого є управління зелених насаджень Печерського району Києва", - сказано у документі.

"Огорожа парків є нормальною європейською практикою. У подальшому планується зведення парканів навколо парка міста", - зазначили у КМДА.

Також Мазурчак додав, що КМДА готова розглянути питання демонтажу паркану після офіційного звернення Верховної Ради з цього питання.

Ар’єв у своєму Fаcebook написав, що починає збирати підписи колег за ліквідацію паркану.

Нагадаємо, довкола Верховної Ради було встановлено паркан, який уже декілька разів зносили громадяни під час акцій протесту. Потім огорожу відновлювали. У Київській міськдержадміністрації повідомили, що дозволу на встановлення паркану довкола парламенту у Маріїнському парку служби КМДА не давали.

Мазурчак 18 листопада повідомив, що паркан біля Верховної Ради встановило Печерське управління зелених насаджень. У листопаді в управлінні зелених насаджень Печерського району Києва відповіли, що не мають відношення до паркану.

Двохметрову огорожу біля Верховної Ради вирішили залишити на місці та підтримувати в технічному стані, оскільки вона визнана нічийною річчю.
 
Liked the article?
Help us be even more cool!