ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кличко подасть до суду на гендиректора "1+1"

05.07.2019, 17:00
Фото – Ліга

Міський голова Києва Віталій Кличко подасть позов про захист честі та гідності проти генерального директора телеканалу “1+1” Олександра Ткаченка. Про це Кличко повідомив в ефірі Радіо НВ, повідомляє "Новое время".

За його словами, причиною цього стали “маніпуляції в передачах стосовно мера”.

“В останні часи [чутно] маніпуляції в передачах стосовно мера, несподівано піднялися. І маніпуляції неприємні, я буду зараз подавати за захист честі та гідності [позов] до суду”, — заявив Кличко.

Також міський голова зазначив, що Ткаченко нібито претендує на посаду голови Офісу Президента або мера Києва.

“Наприклад, озвучили, що скляний “міст Кличка” — вкрали гроші, що міст коштував стількісь грошей, а став удвічі дорожчим. <...> Вартість мосту не зросла, вони зманіпулювали: взяли всі гроші, які пішли на Володимирську гірку, на парк Хрещатий, на укріплення стінок тощо”, — додав Кличко.

У свою чергу група “1+1 медіа” заявила, що готова отримати позов.

“Ми не будемо піддаватися тиску та припиняти розслідування щодо корупційних схем та зловживання владою ні на місцевих рівнях, ні на рівні держави. Тому готові отримати позов, але не впевнені, що пан Кличко справді готовий йти до суду, принаймні за власною ініціативою, а не в результаті розслідувань кримінальних справ проти його дій в столиці”, - прокоментували у медіагрупі.

У той же час в заяві вказали, що “пан Кличко не зазначив, що саме викликало його обурення”, а також нагадали, що позиватися проти “1+1 медіа” планував Петро Порошенко, проте цього не відбулось.

Нагадаємо, генеральний директор телеканалу “1+1” Олександр Ткаченко є дев’ятим номером у списку президентської партії “Слуга народу”.

Liked the article?
Help us be even more cool!