ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кисельов пояснив, що рішення не запрошувати на програму "Свободу" приймало правління "Інтера"

27.10.2012, 00:34

Автор і ведучий «Великої політики» Євгеній Кисельов сказав, що рішення про учасників програми 26 жовтня прийняло правління телеканалу «Інтер». Про це він сказав в ефірі ток-шоу 26 жовтня, повідомляє “Телекритика”.

На початку програми Кисельов сказав: «Ми прийняли рішення обмежитися чотирма учасниками, які проходять до Верховної Ради».

Коли ведучий представив учасників, Арсеній Яценюк запитав, чи знає Кисельов про те, що відбуваєтья на вулиці під студією. І сам відповів, що біля студії перебувають два автобуси з «Беркутом», які блокують лідерів ВО «Свобода» і прихильників партії, яка, за його словами, також проходить до Верховної Ради. Ще Яценюк звернув увагу на значну кількість порожніх місць у залі, які, на його думку, свідчать про те, що «Свобода» і її прихильники таки були запрошені до залу.

У відповідь на це Євгеній Кисельов повідомив, що рішення про запрошення учасників програми - приймало колегіальне правління телеканалу «Інтер». «Рішення про те, хто бере участь у сьогоднішній програмі, приймалося колегіальним правлінням нашого телеканалу. Було прийнято рішення, що беруть участь чотири сили. Про це були проінформовані і представники "Свободи", вони вирішили це рішення проігнорувати, я не знаю чому», - сказав Кисельов.

Він додав, що надмірна кількість міліції, можливо, пов'язана з тим, що в програмі бере участь охоронювана державою особа (прем'єр-міністр Микола Азаров - ред.). Саме тому, за словами Кисельова, в студії 15 місць виявилися порожніми - їх «мали зайняті представники "Інтершколи".

Нагадаємо, 26 жовтня представників і прихильників ВО «Свобода» не пустили на «Велику політику», куди вони були запрошені, а підрозділи «Беркуту» відтіснили їх від прохідної кіностудії імені Олександра Довженка, у павільйоні якої знімається «Велика політика».

Цього тижня на телеканалі «Інтер» вийшов проект «5 хвилин з лідером» за участі чотирьох партій і без учасників «Свободи».

Liked the article?
Help us be even more cool!