ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кіровоградські "регіонали" подали до суду на молодіжний портал "Гречка"

10.08.2012, 02:18

Кіровоградська обласна організація Партії регіонів подала до суду на молодіжний онлайн-журнал “Гречка” і вимагає спростувати інформацію про використання партією адмінресурсу. Про це йдеться у заяві головного редактора онлайн-журналу «Гречка» Валерія Лебідя, опублікованій на сайті видання.


Лебідь повідомив, що 6 серпня на домашню адресу дизайнера видання надійшла ухвала Господарського суду Кіровоградської області про порушення провадження у справі № 5013/1091/12 за позовом обласної організації Партії регіонів про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації.


“Основний месидж документу – вимога спростувати на сторінках «Гречки» інформацію про те, що Партія регіонів використовує адмінресурс. Чому позиваються саме до дизайнера, лишається загадкою”, - написав головний редактор.


Колектив онлайн-журналу «Гречка» розцінює цей позов, як грубий тиск на незалежні видання та наступ на свободу слова.


“Ми переконані, що це ніщо інше, як спроба залякати журналістів, впровадити цензуру, перешкодити виконанню професійних обов’язків. Портал «Гречка» є незалежним ресурсом, який в своїй роботі використовує лише достовірну інформацію та перевірені факти. Тому ми не приймаємо жодних закидів і не братимемо участі в ігрищах, запропонованих Партією регіонів”, - йдеться у заяві Лебідя.


Колектив видання звертається до всіх українців, колег, активістів громадських рухів та політичних партії з проханням їх підтримати.


Розгляд справи призначено на 21 серпня 2012 року. 

Liked the article?
Help us be even more cool!