ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кіровоградська облрада оголосила конкурс на журналістську премію

26.04.2021, 15:21
Фото - tsn.ua
Фото - tsn.ua

Кіровоградська обласна рада оголосила конкурс на здобуття обласної журналістської премії за підсумками 2020 року. 

Прийом документів триватиме до 30 квітня, повідомляється на сайті облради.

Висувати твори, опубліковані в газетах, журналах або трансльовані по телебаченню чи радіо протягом 2020 року, мають право громадські організації, первинні журналістські організації області, колегії газет і журналів, редакції телебачення і радіомовлення, а також трудові колективи та окремі журналісти.

Переможці визначатимуть у трьох номінаціях:

  • журналістика;
  • телерадіожурналістика;
  • фотожурналістика.

Як повідомляє представник ІМІ, визначатиме лауреатів конкурсна комісія у складі 13 осіб на чолі з головою Кіровоградською обласної ради Сергієм Шульгою. Відповідно до прийнятого на початку року рішення заступником голови комісії є керівник Кіровоградської обласної організації НСЖУ Петро Мельник, а секретарем заступниця начальника управління комунікацій з громадськістю та інформаційної діяльності ОДА Наталія Лісняк.

Повідомляється, що обласна премія є щорічною творчою відзнакою, якою нагороджуються журналісти, фотожурналісти області за високохудожні твори в різних жанрах журналістики, спрямовані на утвердження гуманістичних ідеалів, збагачення історичної спадщини народу, державотворення, розвиток економічного, соціального та культурного життя регіону, розбудову місцевого самоврядування, опубліковані в періодичних виданнях або передані по телебаченню і радіо.

Liked the article?
Help us be even more cool!