ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кірєєв не дозволив поновити трансляцію засідань суду

26.08.2011, 01:33
Печерський райсуд Києва не дозволив представникам ЗМІ фото- і відеофіксацію судового засідання у справі Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на прес-служба Тимошенко, наголошуючи, що на даному етапі у суді не проводиться допит свідків і немає підстав для відмови в задоволенні відповідного клопотання.

"Суд, заслухавши думку учасників судового засідання, робить висновок про передчасність заявленого клопотання, враховуючи стадію розгляду справи. Суд постановив: у задоволенні клопотання відмовити", - оголосив суддя Родіон Кірєєв постанову суду.

Захисник Тимошенко Юрій Сухов так мотивув клопотання: "Оскільки допит свідків вже завершився, я прошу суд розглянути питання про дозвіл фото- і відеофіксації".

"Клопотання про виклик свідків навіть не оголошувалося у судовому засіданні. Зараз ми досліджуємо матеріали кримінальної справи. Тому ми не бачимо жодних перешкод для відновлення відео- і фотофіксації. Коли суд перейде до питання про виклик свідків, суд може це призупинити", - зазначав захисник Олександр Плахотнюк.

У відповідь суддя наголосив, що суд ще буде розглядати клопотання про виклик свідків, тому відновлення фото- і відеофіксації на даному етапі неможливе.

Крім того, Кірєєв вчергове відмовився розглядати заяву про свій відвід, назвавши це "намаганням затягнути розгляд справи". Він постановив заяву про відвід головуючому приєднати до матеріалів справи і залишити без розгляду.

Суд перейшов до дослідження матеріалів 8-го тому кримінальної справи.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!