ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Київська влада не знає, кому прийшло в голову рекламувати Попова

29.05.2012, 05:35
Київська міська державна адміністрація заперечує свою причетність до розміщення в ЗМІ рекламних матеріалів про діяльність її голови Олександра Попова, повідомляє Обком.
 
Про це йдеться в повідомленні прес-служби заступника голови Верховної Ради, одного з лідерів партії ВО «Батьківщина» Миколи Томенка.

  
«Що стосується рекламних матеріалів, що розміщуються в газеті «Сегодня» та інших загальнонаціональних виданнях і містять інформацію про голову Київської міської державної адміністрації, то запевняю, що Київська міська державна адміністрація не має ніякого відношення до них», - цитує прес-служба відповідь Попова на запит Томенко.

 
Томенко вважає парадоксальною ситуацію, коли невідомі люди за свої гроші розміщують в ЗМІ рекламну інформацію про діяльність Попова без відома КМДА.

 
 
Томенко допускає, що ще звернеться до правоохоронних органів з метою роз'яснити причину щоденного інформування ЗМІ про діяльність Попова.

На початку травня віце-спікер направив звернення на ім'я голови КМДА з проханням поінформувати, за які кошти розміщуються рекламні матеріали про роботу голови КМДА в загальнонаціональних виданнях. 
 
Нагадаємо, згідно моніторингу "джинси" та неналежного маркування, що проводить ІМІ, Олександр Попов є лідером серед політиків з розміщення замовних матеріалів. Про це ІМІ неодноразово повідомляв і в новинах.
Liked the article?
Help us be even more cool!