ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Кібер Спротив" анонсував інформаційну кампанію проти фірм, які допомагають РФ виготовляти зброю

Комплектуючі російської ракети/Фото: Кібер Спротив

Активісти "Кібер Спротиву" на тлі отримання документації з виготовлення російських ракет анонсували інформаційну кампанію проти виробників, що продовжують постачати комплектувальні для російської техніки та зброї.

"Ми з вами скоро почнемо велику священну інформаційну кампанію проти виробників, що продовжують закривати очі на вбивства українців російською зброєю, яка нафарширована західною технікою. Західні компанії мають усі можливості перекрити кисень російським злочинцям", – зазначили в "Кібер Спротиві".

Там оприлюднили файли з повним розбором російської ракети Х-32 та описом її модифікацій. Кіберактивісти зазначили, що цю зброю неможливо зробити без комплектувальних, які Росія може придбати тільки за кордоном.

"Дякуючи операції, яка тривала понад рік, ми отримали дані для блокування фірм-прокладок та розширення санкцій. Російське ВПК панічно шукає нові шляхи постачання, а держзамовлення по ракетній програмі вперше з 2022 року затримується на чотири-шість місяців. Результат – зірвані плани зі знищення енергетичної інфраструктури та збережені життя українців", – йдеться в повідомленні.

Liked the article?
Help us be even more cool!