ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Керівником пресслужби ОСУ "Хортиця" став Ілля Євлаш

Капітан ЗСУ Ілля Євлаш очолив пресслужбу оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" і більше не займатиметься комунікаціями Командування сухопутних військ. Відповідний наказ підписаний і почне діяти з 1 лютого 2024 року.

Про це Ілля Євлаш повідомив у коментарі "Детектору медіа". 

"Зараз у смузі східного угрупування військ відбувається ротація керівників пресслужб. Підполковник Володимир Фітьо повертається назад до служби в Командуванні Сухопутних військ, де він очолить службу зв’язків з громадськістю. А я з Києва їду до ОСУВ "Хортиця", де очолю пресслужбу", – сказав Ілля Євлаш.

Він пояснив, що тимчасово виконував обов’язки начальника служби звʼязків з громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ впродовж кількох місяців, поки Володимир Фітьо був у відрядженні до ОСУ "Хортиця". Тепер вони фактично помінялися місцями.

Контакти, за якими медійними повинні звертатися щодо комунікацій:

  • Командування Сухопутних військ ЗСУ (зокрема, щодо висвітлення бойових дій у Харківській, Луганській і Донецькій областях, роботи іноземного озброєння, інтервʼю з командувачами і комбригами, іноземний легіон) – на ім’я Командувача Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковника Олександра Сирського за електронною адресою [email protected]
  • Угруповання Сил і засобів оборони Києва (щодо висвітлення роботи ТЦК, армійської авіації, знімання серіалів, кліпів, фільмів, реклам – усього, що стосується оборони в Києві та області, а також інтервʼю з комбригами та командувачами), – на ім’я ТВО Командувача Сухопутних військ ЗСУ, командувача угруповання сил і засобів оборони Києва генерал-майора Ігоря Палагнюка за електронною адресою [email protected]

У коментарі Ілля Євлаш зауважив, що в прямий ефір військових можна вмикати тільки з дозволу пресслужби.

Як повідомляв ІМІ, у листопаді журналіст, продюсер, письменник, медіаменеджер та військовослужбовець Ілларіон Павлюк отримав посаду начальника Управління преси та інформації Міністерства оборони.

Liked the article?
Help us be even more cool!