ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Керівників Google, Facebook і Twitter викликали до Сенату США

19.10.2020, 17:00
Фото - ukrinform.ua
Фото - ukrinform.ua

Торговий комітет Сенату США викликав на слухання 28 жовтня керівників Facebook, Google і Twitter Марка Цукерберга, Сундара Пічаї і Джека Дорсі.

Про це повідомляє НВ з посиланням на сайт комітету.

Цукерберг, Пічаї і Дорсі відповідатимуть на питання про те, як вони модерують контент на своїх платформах.

Комітет проведе слухання з приводу того, чи не застаріла стаття 230 Акту про дотримання пристойності в інтернеті (прийнятий в 1996 році), яка захищає інтернет-платформи від відповідальності за користувацький контент. Республіканці вважають, що технологічні компанії прикриваються цією статтею для цензури консервативних поглядів.

Також члени Сенату розглянуть законодавчі пропозиції щодо модернізації Акту про дотримання пристойності в інтернеті, підвищення прозорості та відповідальності технологічних гігантів за їх методи модерації контенту.

Нагадаємо, що в кінці липня глави Amazon, Facebook, Apple і Google більше п'яти годин відповідали на питання вороже налаштованих конгресменів на слуханнях юридичного комітету Конгресу США. Глави технологічних гігантів відповідали на питання, пов'язані з розслідуванням про використання ними неконкурентних практик. Розслідування комітету показало, що ці компанії зловживають своєю владою.

Liked the article?
Help us be even more cool!