ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Керівництво полтавської міліції взяло на контроль перевірку інформації про погрози родині журналіста

17.10.2012, 02:23

Керівництво УМВС України в Полтавській області взяло на контроль хід перевірки інформації, викладеної в Інтернеті на сайті «Полтавщина» у статті «Полтавський журналіст переховує свою сім’ю від бандитів», повідомляється на сайті УМВС.

У міліції повідомили, що 14 жовтня близько 15 години на телефон 102 звернулася місцева жінка, яка повідомила працівникам міліції, що на її телефон зателефонував невідомий чоловік і погрожував їй розправою.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група міліції, якій жінка надала письмові пояснення з цього приводу та наявну в неї інформацію. Розслідування цього інциденту доручено працівникам Ленінського райвідділу міліції Полтави. Наразі тривають заходи щодо встановлення особи невідомого зловмисника.

Якщо у громадян є інформація, яка допоможе швидше знайти правопорушника, просимо надати її правоохоронцям по телефону: (0532) 58-44-68, 102, або будь-яким іншим зручним способом, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, головний редактор полтавської газети «События и комментарии» Олександр Луценко заявив про погрози фізичною розправою його дружині через його професійну журналістську діяльність. За його словами, 14 жовтня його дружині подзвонили з невідомого номера і погрожували прирізати.

Liked the article?
Help us be even more cool!