ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Керівництво АТР не виключає, що судитиметься з Роскомнаглядом

01.04.2015, 11:53

Телеканал АТР може в судовому порядку оскаржити рішення Роскомнагляду про закриття ЗМІ. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомила заступник гендиректора АТР Лілія Буджурова.

За її словами, телеканал домагатиметься ліцензії, незважаючи на численні відмови.

"Не знаю, чи є в цьому сенс, але ми будемо наполегливо це робити (домагатися ліцензії). Останній раз, вчетверте, ми подали документи 24 березня, після того, як отримали чергову відповідь від Роснагляду про те, що наші документи залишені без розгляду. Ми будемо це робити, і, можливо, будемо подавати до суду на Роснагляд про те, що нас позбавляють права мовити у себе вдома”, - повідомили Буджурова.

Також вона зазначила, що конкретних фактів порушення телеканалом російського законодавства не оприлюднено, його звинувачують "взагалі".

"Коли ми вимагали фактажу за тими звинуваченнями, які звучали на нашу адресу, то нам ніхто ні про які факти не говорив. І будьте впевнені, якщо таке дійсно сталося на нашому каналі, то до нас би відразу прийшла прокуратура, тому що у керівництва каналу ще з травня є попередження про неприпустимість екстремістської діяльності від прокуратури. Нас звинувачують "взагалі". Безпідставно і, тим не менше, ці звинувачення стали вирішальним фактом для того, щоб не дати більше каналу життя", - пояснила Буджурова.

Як повідомляв ІМІ, з 1 квітня телеканал ATR припинив мовлення в ефірі, оскільки не зміг отримати дозвільних документів на мовлення у Роскомнадзора.

Також з 1 квітня припинили мовлення у Криму дитячий телеканал "Лале", радіостанції "Мейдан-ФМ" і "Лідер", що входили до холдингу ATR.

Liked the article?
Help us be even more cool!