ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Керівник підрозділу ДПС Івано-Франківська, який подав позов проти журналіста, не з’явився до суду

23.01.2013, 06:12
Полковник податкової міліції, керівник підрозділу внутрішньої безпеки ДПА Василь Строїч не з'явився на судове слухання у справі за його позовом проти журналіста Руслана Коцаби. Засідання перенесено на 31 січня. Про це повідомляють на сторінці у Facebook, де обговорювали суд.
 
Підтримати Руслана Коцабу зібралися понад півсотні журналістів та громадських активістів.
 
 
Нагадаємо, сьогодні, 23 січня, у міському суді Івано-Франківська мало відбутися судове засідання за позовною заявою керівника підрозділу внутрішньої безпеки Івано-Франківської Державної податкової служби Василя Строїча про захист честі, гідності і ділової репутації. Причина позову — розповсюдження журналістом Русланом Коцабою в інтернет-мережі вироку Івано-Франківського міського суду, в якому йшлося про колишню судимість Строїча за статтею 194 ККУ.
 
Як стверджує Руслан Коцаба, проведене ним журналістське розслідування свідчить, що суд першої інстанції 13 років тому встановив і довів факт підробляння трудової книжки та військового квитка позивача записом про буцім-то службу в армії. Саме це підроблення дало, на думку Руслана Коцаби, старт стрімкій кар’єрі податківця.
 
Фото  — Георгий Жужунадзе, paraleli.if.ua
Liked the article?
Help us be even more cool!