ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Керівник Першого національного запевняє, що канал об'єктивно висвітлює події Євромайдану

13.12.2013, 17:10

Тимчасово виконуючий обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України Олександр Пантелеймонов заявляє, що Перший національний канал у новинах об'єктивно висвітлює події Євромайдану. Про це він сказав у коментарі «Телекритиці».

«Прошу подивитись наші новини про «Євромайдан», у новинах ми не висвітлювали їх в якомусь необ'єктивному контексті», - зазначив пан Пантелеймонов.

За його словами, станом на сьогодні з каналу  на підставі незгоди з керівництвом та застосуванням цензури звільнилось лише двоє журналістів -  Сергій Лефтер і Ярослав Тракало, а Ігор Меделян перебуває у відпустці до 21  січня 2014 року.

«Ми не звільняли жодного журналіста за статтею», - запевнив він.

Водночас Олександр Пантелеймонов заявив, що Сергій Лефтер і Ярослав Тракало офіційно звільнені за згодою сторін: «І у цій ситуація  я не бачу нічого надзвичайного, тому що традиційно у нас є висока плинність кадрів. Я поважаю громадянську позицію Сергія Лефтера».

Також він сказав, що  оператор Роман Малко, який у соціальних мережах заявив про цензуру на телеканалі  на Першому національному, не працює. «У нас є оператор Дмитро Малко, він знімає культурно-мистецькі проекти, ніяких заяв він не робив», - каже Пантелеймонов.

Щодо звернення депутатів з Комітету з питань свободи слова та інформації до Генерального прокурора та прем'єр-міністра з проханням відреагувати на випадки цензури на Першому національному каналі,  Пантелеймонов запевнив, що реагуватиме на усі запити, які надходитимуть до каналу.

Нагадаємо, 6 грудня з Першого національного каналу через незгоду з редакційною політикою звільнилися двоє журналістів - спеціальний кореспондент ТВО інформаційно-аналітичних програм Ігор Меделян і кореспондент цього ж ТВО Сергій Лефтер.

З Першого національного телеканалу через незгоду з редакційною політикою каналу звільнився ще один журналіст, кореспондент програми «Підсумки дня» Ярослав Тракало.

Вони заявляли, що Перший викривляє картину подій на Майдані.

оператор Першого Національного телеканалу Роман Малко в соціальних мережах заявив про цензуру на телеканалі.

Liked the article?
Help us be even more cool!