ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Керченській журналістці погрожують фізичною розправою

14.01.2013, 02:58

Керченська журналістка, редактор сайту Kerch.fm Ірина Сєдова заявляє, що невідомі особи погрожують їй фізичною розправою, повідомляє Kerch.fm.

“Образи і погрози з'явилися на моїй сторінці в соціальній мережі ВКонтакте вдень 10 січня. Я впевнена, що це безпосередньо пов'язано з моєю професійною діяльністю як журналіста і редактора. Зараз коментарі на моїй стіні довелося тимчасово заборонити і приховати налаштуваннями приватності, тому вони містять образи, нецензурну лексику, порнозображення”, - розповіла Сєдова.

За її словами, невідомі залишили на її стіні тексти такого змісту: «Я вб'ю тебе мразь», «Я тебе знайду СУКА і відріж РУКИ, ЩОБ ТИ СУКА ПИСАТИ НЕ МОГЛА БІЛЬШЕ», «Мразь ... баная! Повія, х .... ми подавись!».

“Також на моїй стіні невідомі розмістили ролики порнографічного змісту і намагалися спотворити мої фотографії. Сьогодні я звернулася в міліцію Керчі з заявою про те, що невідомі особи погрожують мені фізичною розправою та ображають мою честь і гідність. Всі повідомлення, залишені з метою залякати або образити мене, я сприймаю як явне перешкоджання моїй професійній діяльності”, - зазначила журналістка.

Вона додала, що разом з заявою передала міліції всі коментарі, залишені невідомими.

Сєдова вважає, що погрози на її адресу пов’язані з її останньою статтею "Хто і навіщо навчив керченських підлітків вершити правосуддя?". “У цій статті я не намагалася стати на чиюсь сторону, я просто висловила думку, що боротьба з таким страшним явищем, як педофілія, повинна вестися в рамках чинного законодавства України", - додала журналіст. 

Фото з сайту Kerch.fm

Liked the article?
Help us be even more cool!