ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Картину Сущенка продали на благодійному онлайн-аукціоні

09.12.2019, 10:38
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Одну з репродукцій малюнків колишнього бранця Кремля, власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка продано на благодійному онлайн-аукціоні за 550 польських злотих (понад 140 євро), повідомляє Укрінформ.

Гроші, отримані з продажу картини українського журналіста, буде спрямовано на благодійну акцію “Свята без тата”.

Онлайн-аукціон з продажу картини Сущенка тривав з 1 до 5 грудня. Початкова ціна за репродукцію була 300 злотих. Картину хотіли купити п’ятеро учасників аукціону, а перемогла громадська активістка і волонтерка Ірина Юрчак, яка декілька разів перебивала пропозиції конкурентів.

“Є речі, котрі важко оцінити грошима... У День волонтера я роблю собі подарунок, котрий стане моїм оберегом, символом незламності духу, віри та боротьби! Дана картина буде найкоштовнішою прикрасою мого кабінету!” – зазначила Юрчак у фейсбуці.

Нагадаємо, Роман Сущенко і посол України в Польщі Андрій Дещиця 26 листопада спільно передали одну з репродукцій малюнків журналіста на цьогорічну благодійну акцію “Свята без тата”.

Донедавна виставка репродукцій малюнків експонувалася на фасаді посольства України у Варшаві.

“Свята без тата” – щорічна благодійна акція в Польщі зі збору коштів і подарунків для дітей, які втратили батьків на війні на сході України. Подарунки українським дітям волонтери вручають під час різдвяних свят.

Liked the article?
Help us be even more cool!