ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Канал Кропачова "Так TV" зупинив мовлення в цифрі

26.06.2023, 17:46

Телеканал Віталія Кропачова, який у цифровому ефірі виходив під брендом "Так TV", з 1 червня припинив мовлення в мультиплексі "Зеонбуду".

Про це пише "Детектор медіа" з посиланням на генеральну продюсерку каналу Ольгу Гіржеву.

"Ми ретранслювали єдиний марафон у цифрі, оскільки це важливий елемент інформаційної безпеки нашої країни. Мовлення тимчасово зупинено з 01.06.2023", – сказала вона.

За словами Ольги, причини зупинення мовлення каналу комерційні:

"З 01.06.2023 "Зеонбуд" скасував усі знижки, які надавалися під час воєнного стану. Фактично вартість сигналу збільшилася вдвічі".

"Детектор медіа" звернувся по коментар до компанії "Зеонбуд".

Віталій Кропачов є власником цифрової та супутникової ліцензії на канал "Так TV". Супутникове мовлення припинилося навесні минулого року і відтоді не поновлювалось.

Бізнесмен мав намір запустити канал під брендом Ukraine World News і на початку року подав відповідні документи до регулятора. Однак Національна рада з питань телебачення та радіомовлення ще не розглянула це питання.

Канал під логотипом Ukraine World News виходив на ютубі. А також він був доступний на міжнародному ОТТ-сервісі Kartina.TV.

Віталій Кропачов ще 2019 року купив канал "Так TV" у співвласника "Коледжу преси та телебачення" Гліба Головченка. Цей канал має супутникову ліцензію, чинну з 2019 року й оформлену на компанію ТОВ "Так ТВ центр плюс". Цього ж року Кропачов разом з Носиковим намагався (без успіху) реанімувати канал ТВі спільно з польськими партнерами Millstone and Co на чолі з топменеджером Варшавської фондової біржі Робертом Квятковським.

У липні український бізнесмен Віталій Кропачов отримав контроль над компанією "Корона санрайс", яка має цифрову ліцензію для трансляції 4 каналу, що досі належить нардепу-колаборанту Олексію Ковальову.

Liked the article?
Help us be even more cool!