ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Каховських журналістів не пустили на "Діалог з країною", бо захід для людей, а не журналістів

22.02.2013, 04:31

Журналістів газети «Каховські новини» не допустили на знімальний майданчик в Каховці, звідки було включення в рамках проекту “Діалог з країною”, повідомляють “Каховские новости”.

Пряме включення було з овочевої бази "Грін Тім" в Каховці.

Як пише видання, комерційний директор ТОВ «Грін Тім» аргументував заборону тим, що у працівників газети немає якогось «листа» і вони знаходяться на території приватного підприємства. На питання, що за листи потрібні, щоб бути присутнім при спілкуванні президента із людьми, він не відповів.

Охороні було суворо наказано не пропускати місцеві ЗМІ всередину, зазначає видання.

Згодом у спірну ситуацію втрутилася прес-служба Херсонської облради. На питання, чому журналістів не допускають всередину для висвітлення заходу, представники облради сказали, що захід не для журналістів, а для людей. Тим не менш, спроби прорватися через пост охорони не в якості журналістів, а як звичайні громадяни, теж не принесли результату.

Крім того, пише видання, каховська влада не повідомляла, що телеміст проходитиме в ТОВ «Грін Тім», не було повідомлень ні в пресі, ні на заходах виконкому.

«Каховські новини» дізналися про це з неофіційних джерел.

Нагадаємо, раніше двоє невідомих чоловіків в цивільному перешкоджали професійній діяльності журналістки газети “Експрес” Ользі Піліщук у селі Пникут Львівської області, де очікується пряме включення в межах проекту “Діалог з країною” президента Віктора Януковича.

В Одесі у дитячий садок №195, де очікується пряме включення в межах проекту “Діалог з країною” президента Віктора Януковича, не пустили журналіста інтернет-видання “Взгляд из Одессы”. 

Liked the article?
Help us be even more cool!