ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кабмін звільнив заступницю міністра інформполітики Тетяну Попову

29.08.2016, 11:27

23 серпня на своєму засіданні Кабінет міністрів України задовольнив заяву про відставку заступниці міністра інформаційної політики України Тетяни Попової.

Про це вона повідомила у своєму Facebook.

«Друзі, 23.08 КабМін задовольнив мою заяву на звільнення з #МІП. Дякую всім, хто працював зі мною ці непрості 1,5 роки. Впевнена, це був тільки початок спільної роботи для нашої країни.  Зі звітом про мою роботу на посаді можна ознайомитися тут», - написала Тетяна Попова.

Як вона повідомила «Українським новинам», в даний момент в діючому складі уряду не планує займати будь-яку посаду державного службовця.

Нагадаємо, 3 серпня заступниця міністра інформаційної політики України Тетяна Попова подала у відставку. Вона заявила, що залишиться працювати як волонтер за проектами: відновлення мовлення, інформаційна реінтеграція окупованих районів Донбасу та Луганщини, захист свободи слова та права журналістів на професію.Тетяна Попова заявила, що має намір продовжувати займатися волонтерською діяльністю, як і до призначення на посаду заступниці міністра, зокрема працювати над проектами по допомогу журналістам та з відновлення мовлення українських теле- і радіоканалів.

10 серпня вона підтвердила, що після своєї відставки з посади згідно домовленості з міністром Юрієм Стецем продовжить допомагати відновлювати українське мовлення на Донбасі, але вже на волонтерських засадах.

"Детектор медіа"

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!